Recensies van onze klanten

Zonneboiler Recensies

Wij zijn zeer trots op ons bedrijf, onze degelijke zonneboiler producten, scherpe prijzen en onze extreem hoge service. Wij streven altijd naar 100% tevredenheid en daarin gaan we ver en dat merken onze klanten ook! Hier leest u hoe onze klanten ons bedrijf en product ervaren:

 

Recensies

 

Kijk hier op webwinkelkeur.nl voor de  recensies Zonneboiler-zelfbouw.nl

 

Hieronder een greep uit deze recensies:

Hendrik Zeilstra:  “Recensie Zonneboiler-systeem Techniq Energy":

Product
Op internet worden meerdere ‘complete doe-het-zelf sets’ aangeboden, maar na doorvragen blijken meestal bepaalde onderdelen niet meegeleverd te worden (meestal de dure onderdelen zoals de RVS leiding naar de collectoren). De sets van Techniq Energy zijn echter wel compleet. Het enige wat zelf gedaan moet worden is de connectie van en naar de CV-ketel toe. Met de handleidingen en schema’s erbij is zelf installeren geen probleem en prima te doen voor een handige klusser. Alleen de ophangbeugel van het expansievaatje is een beetje gammel, maar wanneer men in staat is om een dergelijk systeem te installeren dan is ook deze uitdaging snel getackeld.

 

Service
De service is simpelweg erg goed. Ik had een aantal aanvullende vragen en wensen om te kunnen voldoen aan een subsidie-aanvraag en men was erg behulpzaam en bereid om ‘out of the box’ te denken. Ook werd ruimschoots de tijd genomen om de vragen te beantwoorden. Na aanschaf werd het systeem kostenloos geleverd binnen twee dagen, en werden veel tips gegeven m.b.t. de installatie van het systeem.

 

De installatie
De installatie van de zonneboiler is niet in een middagje te doen, maar dit was van tevoren bekend. Eerst is de boiler geplaatst en aangesloten. Daarna is het glycol-circuit opgetuigd, op druk gezet en op dichtheid gecontroleerd. Als laatste zijn de buizen geplaatst, en het was leuk om te zien dat zodra de laatste buis geplaatst was, het fitwerk al ruim 60 graden was (op 1 november). In totaal heeft de installatie een zaterdag en 5 avonden aan tijd gekost, wat mij beslist niet tegenviel voor een dergelijk groot systeem…

 

(kleine) aanbeveling
Voor het vullen van het glycolcircuit kan tegen de kosten van de verzendkosten een pomp worden gehuurd van Techniq-Energy. Omdat het glycol zo nu en dan misschien moet worden bijgevuld denk ik dat een low-budget hand-vulpomp voor doe-het-zelf gebruik tegen een kleine meerprijs een nuttige toevoeging kan zijn.

Conclusie
Ik kan deze zeer complete zonneboiler-set elke handige klusser van harte aanbevelen!”


Ad P.:
“Geachte Heer Bram Wijne.

Na verschillende offertes betreffende warmte boilers, en daarna telefonische ruggespraak met leveranciers, heb ik besloten om de levering door Uw bedrijf te laten uitvoeren.

De installatie die ik voor ogen had is met Uw medewerking geheel geworden wat mijn wensen waren.

Over de levering van materialen ben ik zeer tevreden, en ook de handleiding is meer als voldoende om het installeren als doe hetzelver tot een goed werkend geheel te krijgen.

Ik ben een zeer tevreden gebruiker van een warmte boiler geworden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »