Service en Garantie

Wij hebben service en garantie hoog in het vaandel staan. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daar staan wij volledig achter. Lees hier meer over hetgeen wij hier mee bedoelen!

De service begint bij ons al voordat u iets bij ons gekocht heeft door het geven van advies en uitbrengen van een passende offerte. Zo weet u zeker dat u het juiste product aanschaft. Vervolgens kunt u kiezen of u de set zelf wilt afhalen bij ons magazijn of wilt laten bezorgen bij u thuis tegen een geringe vergoeding.

Bij al onze sets wordt een duidelijke installatie instructie meegeleverd, maar als u onverhoopt met vragen komt te zitten of niet verder kunt, zijn wij tijdens kantooruren en op verzoek 's avonds en in het weekend bereikbaar om u weer op weg te helpen. Wil het helemaal niet lukken kunnen wij een monteur sturen die op regie-uurbasis de montage samen met u af kan maken.

Als uw set na installatie mankementen vertoont, lossen we dat samen op. Wij hanteren de volgende no-nonsens garantie termijnen:

  • 10 jaar op de Heatpipes ofwel vacuumbuizen.
  • 5 jaar op de collectorkop en het boilervat.
  • 1 jaar op alle overige onderdelen van de set.
Dit betekent overigens niet dat de set na het verstrijken van de garantietermijn ermee stopt of dat u nergens meer op kunt terugvallen. De verwachte levensduur van een zonneboilerset is 15-20 jaar en gedurende deze termijn leveren wij u alle onderdelen (of de vervangers daarvoor) tegen gereduceerde prijzen als het buiten de reguliere garantie termijn valt.

Voor service en onderhoud kunt u ook altijd terugvallen op ons en ons netwerk van erkende installateurs. Na 2 jaar doen wij u een leuk onderhoud en service voorstel om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt blijven genieten van ''gratis'' warm water van de zon!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »