Heat pipe collectoren

Min: €0 Max: €1500

Heat pipe vacuümbuis collector

Hier vindt u ons aanbod aan heatpipe zonneboiler collectoren.
Heatpipe zonnecollectoren hebben een hoog vermogen, wat vooral in het voor en najaar extra voordeel en een hogere opbrengst geeft dan bij een vlak paneel. Dit komt door de versterkende werking van de heatpipe.

Collector prijs

De prijs van onze heatpipe zonnecollectoren is inclusief een plat dak frame of schuin dak montage set.


18 heatpipe vacuümbuis zonneboiler collector

€--,-- Deze heatpipe solar collector is uitgerust met 18 vacuümbuizen en heatpipes met 24mm koppen voor maximale warmteoverdracht (in vergelijking met koppen van 14mm). De collector is beschikbaar met montagematerialen voor schuin- en plat dak.

24 heatpipe vacuümbuis zonneboiler collector

€--,-- Deze heatpipe solar collector is uitgerust met 24 vacuümbuizen en heatpipes met 24mm koppen voor maximale warmteoverdracht (in vergelijking met koppen van 14mm). De collector is beschikbaar met montagematerialen voor schuin- en plat dak.

30 heatpipe vacuümbuis zonneboiler collector

€--,-- Deze heatpipe solar collector is uitgerust met 30 vacuümbuizen en heatpipes met 24mm koppen voor maximale warmteoverdracht (in vergelijking met koppen van 14mm). De collector is beschikbaar met montagematerialen voor schuin- en plat dak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »