30 heatpipe vacuümbuis zonneboiler collector, inclusief plat of schuin dak constructie

Deze heatpipe solar collector is uitgerust met 30 vacuümbuizen en heatpipes met 24mm koppen voor maximale warmteoverdracht (in vergelijking met koppen van 14mm). De collector is beschikbaar met montagematerialen voor schuin- en plat dak.

Lees meer...
€--,-- Incl. btw
Levertijd: Beperkt beschikbaar. Informeer naar de actuele voorraad

Artikelnummer: TQE-CL-MC-30-FLAT

30 heatpipe vacuümbuis solar collector

Deze heatpipe solar collector is uitgerust met 24 vacuümbuizen en heatpipes met 24mm koppen voor maximale warmteoverdracht (in vergelijking met koppen van 14mm). De collector is beschikbaar met montagematerialen voor schuin- en plat dak.

In de glazen vacuümbuis (een soort thermosfles) zit een verdamper in de vorm van een "breinaald" (de daadwerkelijke heatpipe) met daarin een vloeistof die bij 35 graden verdampt. Het warme gas gaat na verdamping bovenin de kop van de heatpipe zitten en geeft daar zijn warmte af aan de collectorkop. De collectorkop is een buis met daarin "vingerhoedjes" gesoldeerd, waarin de heatpipe met zijn kop in schuift. Deze worden tevens ingesmeerd met standaard meegeleverde warmtegeleidingspasta.

De collector is voorzien van ¾" buitendraadse aansluitingen met pakkingsvlak. Hierdoor is de RVS solar-slang gemakkelijk aan te sluiten middels de bijbehorende DN16 moerenset. Ook is er een sensorpocket aanwezig waarin een sensor als NTC10K of PT1000 kan worden toegepast.

Afmetingen:
Plat dak (BxHxD, mm): 2400 x 1274 x 1455
Schuin dak (BxD, mm): 2400 x 1960

Garantie:
Op het glas: 10 jaar
Overige onderdelen van de collector: 2 jaar

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »